Rekry: FSD anställer kampanjarbetare för områdesvalet

Aktuellt

Finlands Svenska Socialdemokrater FSD söker en kampanjarbetare för att stöda kandidatrekryteringen och valarbetet inför välfärdsområdesvalet i januari 2022.

Vi söker en rask, samarbetsvillig och serviceinriktad person, gärna med erfarenhet av marknadsföring och annonsering på sociala medier. Vi önskar även att den vi anställer kan utbilda och handleda kandidater och valchefer.

Vi uppskattar en känsla för språk och visuell kommunikation, erfarenhet av valarbete och kunskap om det socialdemokratiska partiet. Goda kunskaper i finska och andra språk är meriterande.

Anställningen börjar så fort som möjligt och pågår fram till 31.1.2022. Efter anställningen finns goda möjligheter för en tillsvidareanställning.

Arbetstiderna är flexibla och arbetet kan utföras på distans, men du ska ha beredskap till kvälls- och veckoslutsarbete.

Vi erbjuder ett intressant och mångsidigt arbete, trevliga kolleger och chansen att vara med om statsministerpartiets valkampanj.

Sänd din ansökan senast 15.9 till nils-johan.englund@sdp.fi. Vi börjar intervjua redan innan ansökningstiden går ut, så sänd in din ansökan så fort som möjligt.

Ytterligare information: Nils-Johan Englund, 040 719 2721

FSD är det svenskspråkiga distriktet inom SDP och har kanslier i Helsingfors och Vasa.